Organisatie

Meer dan 350 aangesloten winkeliers...  Dat vraagt een immense, rationeel gestructureerde, soepele en up-to-date organisatie!  

Vandaag beschikt LAMBRECHTS over een modern en flexibel distributiecentrum in Tongeren.  Van hieruit bevoorraden we het volledige cliënteel, verspreid over gans België.  De aanleveringen gebeuren minstens 1 maal per week met eigen vrachtwagens en dit op een vaste leverdag.  Deze hoofdlevering is een gecombineerde levering van kruidenierswaren en verswaren.  Daarnaast kunnen de klanten in diezelfde week, in functie van de omvang van de winkel, één of twee leveringen verswaren ontvangen.  

Met deze logistieke opzet beantwoordt LAMBRECHTS perfect aan de behoeften van de professionele buurtsupermarkten en superetten.  

Voor bijkomende bevoorradingen kunnen de klanten steeds terecht in de Foodcenters.  Deze afhaalcentra zijn gelegen in Sint-Stevens-Woluwe (SOCO Voeding), Luik (Droixhe), en Genk (GROLI).  

Voor de aanlevering van de goederen die een dagverse aanvoer vereisen zoals groenten en fruit, brood en gebak, en vers vlees, opteert LAMBRECHTS voor de rechtstreekse aanlevering op het winkelpunt door een selectie van aanbevolen leveranciers.  Goede afspraken zorgen ervoor dat de begrippen productkwaliteit, dienstverlening, marge en correctheid – begrippen die LAMBRECHTS zeer hoog in het vaandel draagt – ook daadwerkelijk in de praktijk worden gebracht.

Lambrechts nv, Luikersteenweg 214, 3700 Tongeren  Tel +32 (0) 12 39 80 80  Fax +32 (0) 12 23 58 51