Lambrechts Spar supermarkt beginnen

Lambrechts is een zelfstandige distributiecentrale die ernaar streeft de beste partner te zijn voor de professionele uitbaters van superettes en buurtsupermarkten in België. Dagelijks staan 180 medewerkers klaar om deze bedrijfsmissie in de praktijk om te zetten voor zowat 300 winkeliers en detaillisten. Lambrechts is licentiehouder van het merk SPAR.

Met meer dan 12 000 winkels in meer dan 40 landen is SPAR de grootste partner voor zelfstandige voedingswinkeliers ter wereld. Vandaag maken meer dan 100 winkeliers bij Lambrechts deel uit van deze formule waar nabijheid, service en kwaliteit centraal staan. Voor hen is Lambrechts niet zomaar een leverancier, maar ook hun partner in marketing, sales en ontwikkeling.

Description du poste

Diverse softwareapplicaties staan voor jou op het dagelijkse menu. Je staat in voor de programmatie van desktop- en serverapplicaties, en verzekert de kwaliteit van je ontwikkelde softwareoplossingen. Plichtsbewust als je bent, heb je oog voor technische voorschriften, normen en richtlijnen. Vooropgestelde deadlines voor je ontwikkelingen? Jij gaat steeds all the way.

Je bouwt onder andere mee aan de diverse apps ter ondersteuning van onze logistieke diensten en klanten. Jouw werk maakt voor ons een duidelijk verschil.

Ontwikkelen doe je niet alleen. Je werkt samen met een senior die je wegwijs maakt waar nodig. Als team staan jullie in voor de uitbouw en het onderhoud van onze ‘inhouse’ ontwikkelde software.

 

Profil

Iemand met een liefde voor informatica en development. Je zette je eerste stappen al in de IT-wereld en kreeg de smaak meteen te pakken. Een bachelordiploma informatica is mooi meegenomen maar geen must.

Je proeft met plezier van nieuwe technieken en toepassingen. Als lid van de Lambrechtsfamilie ben je een echte teamplayer, nauwkeurig en analytisch.

Een bank vooruit bij voorkennis van softwareprogramma’s zoals Delphi of eerdere ervaring in Object Oriented Programming. Maar ook de goesting om je te verdiepen in deze software, weten wij te smaken.

Offre

Wij serveren je niets minder dan een voltijdse, gevarieerde én uitdagende functie binnen de dynamische sector van de voedingsdistributie. Dit op een gemakkelijk te bereiken en filevrije locatie. De goede sfeer en proevertjes tussendoor zijn een extra pluspunt.

Lambrechts is een echt familiebedrijf, waar respect en samenwerking heel belangrijk zijn. Net zoals een goede huisvader vinden wij het belangrijk dat je als medewerker blijft groeien en de kansen krijgt om je te ontwikkelen. Eigen initiatieven en ideeën over je functioneren worden niet van de tafel geveegd, maar op prijs gesteld.

Wij schotelen je een aantrekkelijk salarispakket voor, naargelang jouw ervaring. Extralegale voordelen vormen de kers op de taart.

 

Liesbeth helpt
je graag verder

jobs@lambrechts.be

(0)12 39 80 80

Meer weten over deze vacature? Bezorg ons onderstaande gegevens en wij contacteren je met meer informatie.

Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: pdf doc docx.