Lambrechts Spar supermarkt beginnen

Lambrechts is een zelfstandige distributiecentrale die ernaar streeft de beste partner te zijn voor de professionele uitbaters van superettes en buurtsupermarkten in België. Dagelijks staan 180 medewerkers klaar om deze bedrijfsmissie in de praktijk om te zetten voor zowat 300 winkeliers en detaillisten. Lambrechts is licentiehouder van het merk SPAR.

Met meer dan 12 000 winkels in meer dan 40 landen is SPAR de grootste partner voor zelfstandige voedingswinkeliers ter wereld. Vandaag maken meer dan 100 winkeliers bij Lambrechts deel uit van deze formule waar nabijheid, service en kwaliteit centraal staan. Voor hen is Lambrechts niet zomaar een leverancier, maar ook hun partner in marketing, sales en ontwikkeling.

Description du poste

Als allround administratief medewerker ondersteun je onze inkoopafdeling op diverse administratieve vlakken.
Een mix van administratie, dossieropvolging en telefonische contacten behoren tot jouw takenpakket dat kan evolueren in de toekomst.


Op onze inkoopafdeling worden o.a. afspraken met leveranciers gemaakt over de inkoopvoorwaarden, de bestellingen en leveringen, promoties en commerciële acties.
Je bent verantwoordelijk voor de administratieve opvolging van de gemaakte afspraken, door ondermeer de facturen en creditnota’s van onze leveranciers te controleren en waar nodig de correcties op te volgen.


Je ondersteunt onze inkoopafdeling bij het verzamelen van alle info dewelke nodig is voor de introductie van nieuwe artikels.

Profil

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een ervaren medewerker (+/- 5 jaar). Een eerste ervaring in de FMCG/retail of op een inkoopafdeling is een pluspunt.

Je bent flexibel, communicatief en vooral zeer nauwkeurig!

Bijkomend beschik je over een Bachelor-diploma, ben je perfect Nederlandstalig en beschik je over een mondelinge kennis van het Frans.

Offre

Een voltijdse, gevarieerde en uitdagende functie binnen de dynamische sector van de voedingsdistributie.

Lambrechts draagt waarden als respect en samenwerking hoog in het vaandel en zet sterk in op de groei en ontwikkeling van zijn medewerkers. In de hands-on cultuur van Lambrechts worden je initiatieven op prijs gesteld en ben je in staat je eigen functioneren vorm te geven.
Dit alles wordt gecombineerd met een aantrekkelijk salarispakket naargelang jouw ervaring, aangevuld met extralegale voordelen.

Liesbeth helpt
je graag verder

jobs@lambrechts.be

(0)12 39 80 80

Meer weten over deze vacature? Bezorg ons onderstaande gegevens en wij contacteren je met meer informatie.

Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: pdf doc docx.