Opening SPAR Hornu

22 February 2023

Midden 2023 openden Hani en Lydie een nieuwe supermarkt van ruim 500m² onder de naam “City Center Market” op de drukke Rue de Mons in Hornu. De resultaten vielen in de beginfase wat tegen en het bleek dat de winkel extra troeven nodig had om cliënteel aan te trekken.

Een gekend foodretail-merk was aan de orde met daaraan gekoppeld de noodzakelijke marketingen verkoopsondersteuning. Het idee om de winkel onder SPAR in de markt te zetten, was geboren.
Bij Lambrechts hebben we hard gewerkt om alles, zowel in de winkel als online SPAR-proof te maken.Dit met, al zeggen we het zelf, een fantastisch resultaat!

Om een mooi geheel te bekomen, werden er een heleboel elementen onder de loep genomen. Zo startten we eerst aan de buitenkant voor een mooie, opvallende gevelbekleding met een grote “stopkracht”. Maar ook de winkellayout werd volledig geoptimaliseerd. Het assortiment werd dan weer 1 op 1 doorvertaald naar hun eigen webshop op
SPARonline.

Onze SPAR-winkels staan bekend als buurtwinkel. Het is dan ook vanzelfsprekend dat de lokale inwoners op de hoogte gebracht werden van deze rebranding. Dit deden we aan de hand van een leuke foldercampagne in de buurt. Last but not least voegden we ook ons nieuwe concept aan de winkel toe: SPARonthego. Er werd een prachtige sandwichbar geïnstalleerd waar iedereen terecht kan voor
een snelle en verse hap.

De resultaten vallen alvast reuze mee! Van harte welkom Hani en Lydie in onze SPAR-familie!