Moderne en flexibele eigen distributie

Lambrechts beschikt over een modern en flexibel distributiecentrum in Tongeren. Van hieruit bevoorraden we al onze klanten in heel België. De leveringen gebeuren met eigen vrachtwagens en op vaste dagen.

Deze hoofdlevering is een mix van vers- en kruidenierswaren. Daarnaast kunnen klanten in dezelfde week, in functie van de omvang van hun winkel, één of twee leveringen verswaren ontvangen.  

Sinds begin 2017 levert Lambrechts ook ultra-verswaren (THT < 10 dagen). Met deze dienst en bijhorende investeringen speelt Lambrechts in op de verwachtingen van de hedendaagse consument.

Ultraverse producten als groenten & fruit, vis, vlees en traiteurproducten staan tegenwoordig immers centraal in de winkelbeleving.

Ouvrir un magasin Lambrechts Spar – distribution
Ouvrir un magasin Lambrechts Spar – camionnettes livraison
Ouvrir un magasin Lambrechts Spar – fournisseur

Een specifiek cliënteel kan voor de herbevoorrading steeds terecht in de Foodcenters. Deze afhaalcentra zijn gelegen in Sint-Stevens-Woluwe (SOCO Voeding), Luik (Droixhe) en Genk (GROLI). 

Dankzij deze aanpak biedt Lambrechts een antwoord op de noden en verwachtingen van elke hedendaagse buurtwinkel en -superette. Een SPAR, SPAR Express of winkel onder eigen naam beginnen? Met Lambrechts heb je een all-in leverancier & partner aan je zijde.