Assortiment op maat van jouw winkel

Meer dan ooit is het de consument die het assortiment bepaalt. Elke buurtwinkel, supermarkt of superette moet vandaag de dag voldoen aan de vraag van zijn klanten. Een goed beheer en een constante analyse van het assortiment zijn dan ook van levensbelang. 
           

Bij Lambrechts voeren we daarom assortimentsanalyses uit voor elk type winkelpunt. De artikels die in deze schappen thuishoren, vormen het 'basisassortiment' dat promotionele ondersteuning geniet.

De nauwe contacten met de leveranciers van de grote A-merken zorgen ervoor dat we al onze klanten kunnen laten genieten van mooie acties, scherpe prijzen en de gekende promo’s.

Omdat we eigenheid en nabijheid levensbelangrijk vinden, ondersteunen we ook lokale leveranciers. Want net dat kan jouw winkel onderscheiden van de concurrentie. 

Niet alleen het productaanbod is van belang, maar ook de bestelhoeveelheid. Dankzij haar werking en organisatie kan Lambrechts veel producten leveren per verbruikseenheid. Op die manier kan je als winkelier op élke vraag van jouw klant JA zeggen!

SPAR supermarkt Brood & Gebak
SPAR maaltijden
Lambrechts Spar winkel beginnen – verser dan vers

Verser dan vers!

Een buurtsupermarkt of superette kan enkel scoren als alle versassortimenten perfect zijn uitgebouwd. Daarom maakt Lambrechts duidelijke afspraken met diverse 'derde leveranciers van dagverse producten', elk specialist in zijn specifieke vakgebied. De belangrijkste assortimenten die we op deze manier benaderen zijn: 

  • Groenten & Fruit
  • Brood & Gebak
  • Vers vlees, verse vis & bereide maaltijden

De input van Lambrechts beperkt zich niet tot het eenvoudigweg selecteren van de leveranciers. Assortimentsbepaling, presentatie, prijszetting, margebewaking, promotiepolitiek... zijn maar enkele van de vele aspecten die we voor onze winkeliers beheren.