SPAR Express:
een superette on the go

Zin en ambitie om een superette te beginnen? Sluit je aan bij ons veelzijdig en uitgebreid netwerk van  SPAR Express winkels!

SPAR Express: de ideale “on the go” oplossing
Grote toegankelijkheid door ruime openingsuren
Kant & klare producten
Marketing- en assortimentsondersteuning

Zie jij het zitten om zelf een SPAR Express-superette te beginnen?

SPAR Express wil de “on the go” verbruiker aanspreken. Dit kan zowel de toevallige passant zijn, als de klant die onderweg is van, of naar het werk. Shoppen gebeurt immers steeds vaker impulsief, onvoorbereid en op de meest uiteenlopende tijdstippen.

Een grote toegankelijkheid door ruime openingsuren en een uitgekiende winkellocatie zijn een absolute must voor deze formule. De klant moet er snel en overzichtelijk kunnen shoppen. De volledige lay-out van de winkel is hierop geënt en veelal biedt SPAR Express het totale productgamma in zelfbediening aan.

Het assortiment is breed, bevat vele kant & klare producten en heeft deels een lokale herkomst. Het accent ligt op de dagverse producten en de aangeboden porties zijn aangepast aan de klant.

Ook voor SPAR Express voorzien we een passende ondersteuning op het vlak van marketing & assortimentsbeheer! Lokale marketinginitiatieven worden gepromoot en waar mogelijk ondersteund.

Assortiment op maat

Lambrechts zorgt ervoor dat je als winkelier op élke vraag van jouw klant JA kan zeggen!

Moderne en flexibele eigen distributie

Met Lambrechts heb je een all-in leverancier & partner aan je zijde. Wij beschikken namelijk over een modern en flexibel distributiecentrum in Tongeren.

Allround ondersteuning

Lambrechts biedt een volledig ondersteuningspakket aan voor iedereen die een eigen SPAR of SPAR Express winkel wil beginnen.

Lambrechts referentie Spar Express Hasselt
Rudi
SPAR Express Hasselt

Dankzij het doordacht assortimentsadvies kan ik in mijn buurtsuperette zowel de vaste klanten als de snelle passanten van dienst zijn.

Dankzij een hedendaagse uitstraling en een aangename winkelinrichting biedt SPAR Express het antwoord op de vraag van elke moderne consument!

Lambrechts Spar superette beginnen – marketing ondersteuning
Lambrechts Spar superette beginnen – On the go
SPAR maaltijden
SPAR Express buurtsuperette