SPAR: alle boodschappen in jouw buurt

Start je eigen SPAR-supermarkt. Met meer dan 12 000 winkels in meer dan 40 landen is SPAR de grootste partner voor zelfstandige voedingswinkeliers ter wereld: SPAR staat altijd dicht bij de klant voor zijn/haar (dagelijkse) boodschappen. Die nabijheid, een onberispelijke productkwaliteit, een klantgerichte service, “Value for Money” en een inspirerende winkelbeleving zijn de 5 kernwaarden van onze SPAR-formule.

Kwalitatieve buurtsupermarkt
Focus op de verschillende versafdelingen
‘Prepack’ ofwel ‘voorbereide bediening’
A-merken & het SPAR-merk
Uitgebreide marketing- en assortimentsondersteuning

Zin om zelf een SPAR-supermarkt te beginnen?

Wil je zelf een SPAR-supermarkt beginnen? Goed idee! Ons SPAR-winkelconcept staat voor kwalitatieve buurtsupermarkten (vanaf 400 m²) waarbij de nadruk ligt op alle versafdelingen. Het vers vlees en de vleeswaren vindt de consument bij SPAR meestal terug in een bedieningsomgeving.

AGF en Brood & Gebak krijgen als dagverse afdelingen ruime aandacht.

Salades, kazen, traiteurproducten en andere verse specialiteiten bieden we aan in een concept van ‘prepack’ ofwel 'voorbereide bediening’. Het biedt de consument de garantie van kwaliteit, versheid, keuze én van de juiste productportionering. SPAR biedt ook een breed assortiment kruidenierswaren aan, zodat de consument SPAR als een echte ‘voedingsspecialist’ ziet. Zowel de A-merken als het SPAR-merk komen hierbij aan bod.

Dankzij een doordachte marketingondersteuning, een hedendaagse uitstraling en een aangename winkelinrichting biedt SPAR het antwoord op de vraag van elke moderne consument!

Assortiment op maat

Lambrechts zorgt ervoor dat je als winkelier op élke vraag van jouw klant JA kan zeggen!

Moderne en flexibele eigen distributie

Met Lambrechts heb je een all-in leverancier & partner aan je zijde. Wij beschikken namelijk over een modern en flexibel distributiecentrum in Tongeren.

Allround ondersteuning

Lambrechts biedt een volledig ondersteuningspakket aan voor iedereen die een eigen SPAR of SPAR Express winkel wil beginnen.

Lambrechts referentie Spar Maldegem
Danny
SPAR Maldegem

Dankzij de gestructureerde leveringen en kleine hoeveelheden kan ik mijn klanten op élke dag van de week superverse producten aanbieden.

Dankzij een hedendaagse uitstraling en een aangename winkelinrichting biedt SPAR het antwoord op de vraag van elke moderne consument!

Lambrechts Spar supermarkt beginnen – verse vleeswaren
Lambrechts Spar supermarkt beginnen – service
Gevel SPAR
SPAR Versafdeling
SPAR maaltijden
SPAR supermarkt Brood & Gebak
SPAR supermarkt bestelwagen
SPAR supermarkt