Ontdek Lambrechts

Lambrechts is een zelfstandige distributiecentrale die ernaar streeft de beste partner te zijn voor de professionele uitbaters van superettes en buurtsupermarkten in België.

Dagelijks staan 180 medewerkers klaar om deze bedrijfsmissie in de praktijk om te zetten voor zowat 300 winkeliers en detaillisten. Vanuit het Limburgse Tongeren schrijft de familie Lambrechts al sinds 1921 aan haar succesverhaal.

'Wat begon als een plaatselijke groothandel, groeide uit tot een centrale met nationale distributie.'

Deze groei werd door de jaren zichtbaar op en rond het industrieterrein Overhaem in Tongeren. De volledige Lambrechts-site beslaat momenteel meer dan 40 000 m² en bevat naast kantoren en een volledig uitgerust magazijn ook een indrukwekkende koelafdeling, om ook verswaren in de beste omstandigheden te verhandelen.

Sinds 1985 is Lambrechts licentiehouder van het merk SPAR. Vandaag maken meer dan 100 winkeliers deel uit van deze formule waar nabijheid, service en kwaliteit centraal staan. Voor hen is Lambrechts niet zomaar een leverancier, maar ook hun partner in marketing, sales en ontwikkeling.

'Een eigen winkel openen? Lambrechts staat voor je klaar!'
Lambrechts eigen winkel openen
Lambrechts Spar eigen winkel openen
Lambrechts Spar eigen winkel openen